Koncept

tankbarofsweden_sv

TänkBar är en smakrik och visuell tankeförstärkare – som en slags mix av restaurang, möteslokal och kreativ studio. Titta in i TänkBar of Sweden (ladda ner pdf TänkBar – food for thought).

Vi förstärker miljöerna där man träffas för att umgås och äta/dricka (restauranger, caféer och barer) med olika visuella tankeredskap som gör det lättare att tänka tillsammans och komma ihåg vad man har tänkt.

Exempelvis låter vi förpackningarna kring det som ni äter och dricker bli till visuella stöd. Vi sätter även bilder, symboler och ord  på objekt som finns i miljön för att stimulera flera sinnen. Och vid serveringen använder vi ofta dukningen för att presentera information och engagera deltagarna.

I TänkBar är det möjligt att äta, fika och njuta medan ni möts, tänker och lär.

Ni får tid. Äntligen hinner ni äta och dricka samtidigt som ni får extrastöd i ett möte, bjuder in till en presentation, genomför en kurs eller arrangerar ett event.

Ni känner trivsel. Det blir lättare att skapa en fokuserad, energirik och trevlig stämning när ni lånar varandras hjärnor kring något gott och värmande att äta och dricka.

Ni genererar tankedriv. Formen gör att ni faktiskt förstår varandra, analyserar riktiga problem, kreerar nya idéer, fattar konkreta beslut, skapar användbara planer och snabbare lär er nya saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s